Hayen: Moeskroen moet nog tegen Antwerp en Club, dus moeten we er in geloven

Hayen: "Moeskroen moet nog tegen Antwerp en Club, dus moeten we er in geloven"

Gepubliceerd: dinsdag 6 april 2021 om 22:32di 06-04-2021 om 22:32

Waasland-Beveren verloor dinsdagavond met 2-4 van Sint Truiden VV. Een heuse spektakelwedstrijd liep voor Waasland-Beveren verkeerd af. De jongens van Nicky Hayen eindigden de wedstrijd met 9 spelers en knokte voor wat ze waard waren. De nederlaag kwam dan ook hard aan.

Waasland-Beveren begon goed aan de wedstrijd want na nog geen twee minuten stond het openingsdoelpunt al op het scorebord. Een flater in de defensie van de bezoekers werd afgestraft door Frey. Na een rode kaart van verdediger Vukotic veranderde het spelbeeld. Dat zag ook Hayen. "Ik denk dat we goed begonnen, vroeg scoren en het dan onder controle hadden. Zij hadden meer balbezit, maar wij hadden de betere kansen. Dan komt die domme rode kaart en dat verandert het spelbeeld helemaal. Of ze terecht was? Ik heb de beelden niet gezien, maar ik heb al gehoord dat er geen sprake is van een echte slag", vertelde Hayen na de wedstrijd.

Door deze nederlaag doet Waasland-Beveren een slechte zaak in de strijd tegen degradatie. De coach van Waasland-Beveren wou de moed echter nog niet opgeven. "Deze match was heel belangrijk, maar er is zondag een nieuwe match en Moeskroen moet nog tegen Antwerp en Club Brugge, dus moeten we er in blijven geloven", aldus Hayen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws