'Club geeft transferdoelwit nog steeds niet op'

'Club geeft transferdoelwit nog steeds niet op'

Gepubliceerd: dinsdag 6 april 2021 om 22:18di 06-04-2021 om 22:18

Club Brugge is zich aan het voorbereiden op de komende zomermercato. Blauw-Zwart kan haast al bijna zeker de miljoenen van de Champions League bijschrijven op haar rekening. En met die miljoenen zal het wat kwaliteit aan de kern toevoegen.

Zo zal Club Brugge enkele spelers zien vertrekken of niet meer zien terugkeren van een huurperiode. Zo zal Michael Krmencik geen hinder ondervinden mocht PAOK de Tsjech definitef willen overnemen. Ook David Okereke wordt meer en meer gelinkt met een afscheid van Jan Breydel en de huurovereenkomsten van Tahith Chong en Nabil Dirar zullen waarschiijnlijk niet verlengd worden. 

Zo wil Philippe Clement waarschijnlijk enkele kwaliteitsinjecties aan zijn aanvalslinie toevoegen. FootMercato meldtdat Club nog steeds belangstelling toont in Randal Kolo Muani van FC Nantes. De 22-jarige aanvaller was afgelopen winter al in beeld, maar bleef toen bij zijn Franse werkgever. Komende zomer komt het mogelijk wel tot een vertrek. De concurrentie voor Kolo Muani is wel behoorlijk groot. Naast Eintracht Frankfurt en RB Leipzig zouden nu ook Watford FC en SC Freiburg zich gemeld hebben. Bovendien komt hij het best tot zijn recht in een centrale rol, terwijl de Bruggelingen toch eerder speuren naar echte flankaanvallers.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws