El Hadj: Het is de beste prestatie sinds de start van het seizoen

El Hadj: "Het is de beste prestatie sinds de start van het seizoen"

Gepubliceerd: dinsdag 6 april 2021 om 21:07di 06-04-2021 om 21:07

Laatste update: dinsdag 6 april 2021 om 21:19di 06-04-2021 om 21:19

RSC Anderlecht maakte maandagavond brandhout van Royal Antwerp FC. Paars-Wit speelde energiek en met veel enthousiasme en liep zo een zwak Antwerp onder de voet. Dat zal de jonge jongens van Vincent Kompany vertrouwen geven voor de aankomende topper aanstaande zondag tegen Club Brugge.

RSC Anderlecht speelde frivool en met veel beweging. De bezoekers kenden weinig problemen met Antwerp en nadert zo tot op twee punten van de Antwerpenaren. Anderlecht staat zo ook opnieuw in de top 4 en heeft dus alles in eigen handen voor Play Off 1. 

Eén van de spelers die uitstekend was op de Bosuil was Anouar Ait El Hadj. De jonge creatieve middenvelder speelde met veel lef en enthousiasme en zorgde voor een magnifiek doelpunt. Na de wedstrijd was de kleine dribbelaar dan ook zeer tevreden. "We waren erg goed vandaag. We hebben veel inzet en intensiteit in deze wedstrijd gestoken. Het is onze beste prestatie sinds de start van het seizoen, ook al zette Antwerp veel kracht en intensiteit voorop. Aan onze kant hebben we ons hele hart in deze wedstrijd gestopt om deze grote overwinning te behalen", dat liet El Hadj weten Sudpresse

El Hadj scoorde op een typische manier voor een flankaanvaller, Hook and Roll. Volgens El Hadj zelf had hij dit vooraf voorspeld. "Ik zei vanmiddag dat als een speler over me komt terwijl ik de bal heb, ik een kleine hook and roll zou maken. En ik deed ...", aldus El Hadj.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws