Breaking news

Play-Off 1 blijft razend spannend: Anderlecht deed reuzezaak, Antwerp knijpt ze

'Premier League-podium lonkt: binnenlandse transfer optie voor eerzuchtige Agüero'

'Premier League-podium lonkt: binnenlandse transfer optie voor eerzuchtige Agüero'

Gepubliceerd: dinsdag 6 april 2021 om 16:34di 06-04-2021 om 16:34

Nu Sergio Agüero zijn vertrek bij Manchester City heeft aangekondigd, komt de speculatie over zijn toekomst op gang. De 32-jarige Argentijn is nog niet klaar in de Premier League, claimt The Evening Standard.

Agüero kwam in 2011 over van Atlético Madrid en was sindsdien goed voor 181 Premier League-treffers namens Manchester City. Hiermee is hij vierde op de eeuwige ranglijst van Premier League-topscorers, na Alan Shearer (260), Wayne Rooney (208) en Andy Cole (187). Als Kun nóg een jaartje in Engeland blijft, is de kans vanzelfsprekend groter dat hij het podium haalt.

The Evening Standard beroept zich op 'bronnen' rondom de Argentijn en stelt dat dit vooruitzicht een doorslaggevende factor kan zijn in het bepalen van zijn toekomst. Volgens de krant zou dit deuren kunnen openen voor Chelsea, dat op zoek is naar een nieuwe aanvaller: The Blues hebben Erling Braut Haaland hoog op hun lijstje staan, maar lijken ook open te staan voor een saillante transfer van Agüero.

De Argentijnse spits heeft over interesse sowieso niet te klagen: Benfica hoopt hem te strikken en ook FC Barcelona – de club van zijn goede vriend Lionel Messi – wordt aan Agüero gelinkt. Of dit financieel haalbaar is voor de Catalanen, is echter nog maar de vraag.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws