Van kwaad naar erger: ‘Spelers Moeskroen dreigen met staking vs Antwerp'

Van kwaad naar erger: ‘Spelers Moeskroen dreigen met staking vs Antwerp'

Gepubliceerd: dinsdag 6 april 2021 om 15:30di 06-04-2021 om 15:30

Laatste update: woensdag 7 april 2021 om 07:14wo 07-04-2021 om 07:14

Speelt Moeskroen ook volgend seizoen nog op profniveau? De financiële problemen van de club worden steeds nijpender en ook de lonen van maart zijn nog niet gestort. Dat weet Sudpresse

Momenteel is Moeskroen eigendom van Gerard Lopez, via zijn bedrijf Jogo Bonito Group. Lopez verkocht eerder dit seizoen al Lille en lijkt nu ook van Moeskroen af te willen. Hij kan zijn financiële partners voorlopig niet overtuigen om geld te lenen aan dat bedrijf, waardoor het moeilijk wordt om een licentie te halen.

Het grote probleem voor Lopez is dat het veel moeilijker wordt om een overnemer te vinden als de club zakt naar Eerste Klasse B. De spelers klaagden eerder al over betalingsproblemen en maken dat nu opnieuw mee. De lonen van maart zijn nog altijd niet op de rekeningen gestort. Met nog twee matchen te gaan heeft Moeskroen weer een ontsnappingstruc nodig om in de hoogste afdeling te blijven. 

Update: Het gaat van kwaad naar erger met Moeskroen. Volgens Het Nieuwsblad rommelt het in de kleedkamer na het debacle met de lonen. ‘Als het niet in orde komt, overwegen bepaalde spelers een staking voor de competitiematch van maandag, tegen Antwerp’, klinkt het.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws