Breaking news

Play-Off 1 blijft razend spannend: Oostende moét winnen, Antwerp zit met zenuwen

Lukaku laat weinig zien bij Antwerp: Jammer dat het niet wil vlotten

Lukaku laat weinig zien bij Antwerp: "Jammer dat het niet wil vlotten"

Gepubliceerd: dinsdag 6 april 2021 om 14:45di 06-04-2021 om 14:45

Laatste update: dinsdag 6 april 2021 om 14:46di 06-04-2021 om 14:46

Jordan Lukaku staat vast in de basis bij Antwerp, maar dat betekent niet dat hij altijd goed speelt. Tegen Anderlecht liet de ex-Rode Duivel het afweten. Patrick Goots ziet weinig meerwaarde in Lukaku. 

"Lukaku had tegen Anderlecht een totale offday", zucht Goots bij Het Laatste Nieuws. "Die penaltyfout was bijvoorbeeld bijzonder dom. Ik train nog een ploeg in provinciale en als er daar iemand zo een strafschop weggeeft, mag die het horen."

"Tegelijk moet ik erbij zeggen dat Lukaku niet elke week zo dramatisch presteert", nuanceert Goots wel. "Maar: ik kan me eerlijk gezegd ook weinig matchen herinneren waarin Lukaku een grote meerwaarde bracht. Toen Jordan bij Antwerp tekende, sprak hij de ambitie uit om naar het EK te gaan. Wel, dan moet je bijna wekelijks een zeven of meer scoren op je rapport. Dat is gewoon niet vaak genoeg gebeurd."

Goots stelt zich ook vragen bij de fitheid van Lukaku. "Zeker in het begin leek het dat hij wat te zwaar stond. Nadat zijn rechtstreekse concurrent Simen Jukleröd opzij werd geschoven, kreeg Lukaku volop de kans om in het ritme te geraken. Desondanks komt hij nooit helemaal los. Lukaku bracht tot nu toe niet wat we er vooraf van hadden verwacht. Het is jammer dat het voorlopig niet wil vlotten, want Lukaku heeft natuurlijk kwaliteiten."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws