Goots hekelt Antwerp: Waarom kunnen die niet eens gewoon starten?

Goots hekelt Antwerp: "Waarom kunnen die niet eens gewoon starten?"

Gepubliceerd: dinsdag 6 april 2021 om 13:15di 06-04-2021 om 13:15

Antwerp gaf maandag niet thuis tegen Anderlecht met een zure 1-4 nederlaag. Dieumerci Mbokani deed niet mee, maar dat was volgens Patrick Goots niet het enige probleem. 

"Heel Antwerp presteerde zwaar onder niveau en Anderlecht was véél gretiger, met vooral een veel beter middenveld", geeft Goots aan bij Gazet Van Antwerpen. "En: de Brusselaars wilden wél, van bij de start, voluit voor de drie punten gaan. En werden daar terecht voor beloond."

Antwerp kon nauwelijks een aanval opzetten. "Met alleen Refaelov en Lamkel Zé vooraan én tegelijkertijd Verstraete en Haroun, die allebei toch een defensievere rol hebben, én een zwakke Hongla én geen offensieve flanken… Dan heb je te weinig aanspeelpunten om aanvallend, zelfs op de counter, iets te kunnen brengen."

Goots vond de tactiek dan ook bizar. "Met een Mbokani van bij de aftrap erbij, zodat de ploeg kan aansluiten, heb je dan toch iets meer wapens in handen. Nu, ik miste niet alleen Mbokani. Want pas als het kalf verdronken was, kwamen alle voetballende spelers plots wél van de bank: Mbokani, Miyoshi, Buta… Waarom kunnen die niet eens gewoon starten? Antwerp moet zich toch zorgen maken, want met deze ingesteldheid verlies je ook in Moeskroen. En wat dan?"

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zal Vercauteren ook in 21-22 coach zijn van Antwerp?

(557 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws