Valladolid woedend na late zege Barça: 'Pure diefstal, een schande'

Valladolid woedend na late zege Barça: 'Pure diefstal, een schande'

Bij FC Barcelona was de opluchting groot na de late treffer van Ousmane Dembélé, maar Real Valladolid voelt zich bestolen. De nummer zestien van La Liga wijst met de beschuldigende vinger naar de scheidsrechter na de 1-0 nederlaag in Camp Nou.

Zelfs Valladolid-burgemeester Oscar Puente mengt zich na afloop in de discussie. 'Dit is pure diefstal', schrijft hij op Twitter. Real Valladolid meende recht te hebben op een penalty na hands van Jordi Alba, vindt de rode kaart voor Óscar Plano onterecht én zag een overtreding op Roque Mesa bij de 1-0. 'Het is een onvoorstelbare schande', aldus Puente.

Ook trainer Sergio uit zijn ongenoegen over het optreden van scheidsrechter Jaime Latre. "Ik heb respect voor de scheidsrechter, maar in grote lijnen moeten de beslissingen gelijk zijn." Hij wijst onder meer op de handsbal van Alba. "De bal raakt de handpalm en gaat richting het doel. Het is dus een penalty. De scheidsrechter erkent dat de bal werd geraakt door de hand, maar vindt het niet genoeg. De reglementen zijn heel duidelijk. Je bent zwanger of je bent het niet. Je bent nooit een beetje zwanger."

Linksback Nacho Gonzalez is eveneens boos op de arbiter. "Het was niet logisch wat hij deed. Er zijn dingen die zij zien en wij niet zien. Als hij de titelstrijd wil beslissen, vertel het ons dan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie