'Anderlecht informeert naar contracten van Mbokani én Refaelov'

'Anderlecht informeert naar contracten van Mbokani én Refaelov'

06-04-2021 07:00 Laatste update: 07:02
12

Anderlecht strijdt nog volop voor Play-Off 1, maar denkt ook al aan het komende seizoen. Het zou geïnformeerd hebben naar de contracten van twee ervaren mannen van Antwerp: Dieumerci Mbokani en Lior Refaelov

Beide spelers zijn in de zomer einde contract, waardoor ze vrij zijn om te praten met andere clubs. Anderlecht heeft het financieel niet breed en ziet dus twee transfervrije opportuniteiten, al is er nog geen sprake van een concreet voorstel voor één van die spelers. Volgens Het Nieuwsblad wilde Anderlecht weten of het duo wel écht transfervrij is en er dus geen speciale clausules in hun contract staan.

Bij Antwerp zitten de onderhandelingen muurvast, vooral dan omdat zowel Mbokani als Refaelov hopen op een nieuw contract voor twee seizoenen. Dat wil Antwerp voorlopig niet geven, zeker ook omdat Mbokani dit seizoen kampte met blessureleed en voorlopig 'maar' acht goals scoorde. 

Een overgang van Refaelov zou controversieel zijn, want hij maakte jarenlang het goede weer voor Club Brugge. In 2015 besliste hij nog de bekerfinale met een wondermooie goal tegen... Anderlecht.