Dendoncker is bedenkelijke eretitel kwijt: na veelvuldig proberen is het raak!

Dendoncker is bedenkelijke eretitel kwijt: na veelvuldig proberen is het raak!

Gepubliceerd: maandag 5 april 2021 om 22:36ma 05-04-2021 om 22:36

Leander Dendoncker is bevrijd! De middenvelder annex verdediger van Wolverhampton Wanderers jaagt al een heel seizoen lang vruchteloos op een doelpuntje. Tegen West Ham United is het er eindelijk van gekomen, wat meteen een einde maakt aan een kwalijke recordreeks ...

Het zag er nochtans niet naar uit dat het thuisduel met West Ham nog een positief nootje zou krijgen. Na 40 minuten stond er namelijk een doffe 0-3 op het bord op Molineux. Vlak voor rust ontbindt Dendoncker dan toch zijn duivels, al komen de grootste credits voor zijn treffer toe aan Adama Traoré. Die rolt de hele linkerflank op en levert ook nog eens een puike voorzet af. Onze landgenoot hoeft wel nog strak raak te koppen.

Bij Dendoncker zal de treffer vooral voor opluchting zorgen. In zijn 25e competitiewedstrijd van het seizoen is het eindelijk raak. Hoe verlossend die eerste seizoensgoal echt is, blijkt uit een opmerkelijke statistiek. Tot vandaag was er namelijk geen speler in de Premier League die vaker doelpogingen ondernam zónder succesrijk te zijn. Voordien deed hij dat al 27 keer. Nu is Dendoncker van dat vervelende etiket af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws