'Ibrahimovic krijgt er geen genoeg van en onderhandelt met AC Milan'

'Ibrahimovic krijgt er geen genoeg van en onderhandelt met AC Milan'

05-04-2021 13:45
3

AC Milan verwacht dat Zlatan Ibrahimovic zijn aflopende contract gaat verlengen bij de club. Zowel Milan als Ibrahimovic spits zouden het dienstverband van de Zweed met een jaar willen verlengen.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano maandag. Ibrahimovic is momenteel al 39 jaar oud, maar de spits wil dus graag nog minimaal één seizoen doorgaan als profvoetballer. Ook Milan wil dus graag door met Ibrahimovic, waardoor een contractverlenging erg waarschijnlijk lijkt.

Dat zou betekenen dat Ibrahimovic op zijn veertigste nog steeds actief zal zijn in de Serie A. De doelpuntenmaker is dit seizoen van grote waarde voor Milan: in zestien competitieduels scoorde Ibrahimovic vijftien keer. De afgelopen maanden kreeg Ibrahimovic alleen te maken met een aantal blessures, waardoor hij een wat duels heeft gemist.

Een maand geleden maakte Ibrahimovic bekend dat hij terug zou keren bij de nationale ploeg van Zweden. Inmiddels heeft de 118-voudig international twee interlands op zijn naam staan sinds zijn spectaculaire comeback. Daarin kwam Ibrahimovic nog niet tot scoren. Wel was hij goed voor twee assists.