Tegenvallend Lierse grijpt in, vier spelers worden op non-actief gezet

Tegenvallend Lierse grijpt in, vier spelers worden op non-actief gezet

Gepubliceerd: maandag 5 april 2021 om 13:30ma 05-04-2021 om 13:30

Lierse Kempenzonen is niet bezig aan een topseizoen. Het staat voorlaatste in 1B en heeft nu vier spelers op non-actief gezet. Het gaat om Ben Santermans, Sava Petrov, Jamal Aabbou en Simon Van Geet.

Lierse is al bezig aan de voorbereiding op het komende seizoen en heeft geen nieuw contract klaarliggen voor die vier spelers. Dat bleek ook duidelijk uit hun motivatie. 

"Het klopt dat we een grondige analyse maken van de huidige groep", vertelt coach Tom Van Imschoot in Gazet Van Antwerpen. "In dat opzicht hebben we intussen een aantal beslissingen genomen die we in een zeer respectvol klimaat aan de spelers overbrengen. Niet iedereen gaat daar op een zelfde manier mee om en voor sommige jongens bleek het moeilijk de klik te maken tot het einde van het seizoen. Dan moet je knopen doorhakken."

De resultaten leden ook onder dat gebrek aan motivatie. "Vooral de 0-5 aan de rust in de oefenmatch tegen KV Mechelen is in dat opzicht hard aangekomen. Als de motivatie ontbreekt, houdt het op. En is het voor iedereen beter om op deze manier door de zure appel te bijten", besluit Van Imschoot. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws