Hazard traint weer maar Zidane neemt geen risico’s: ‘Stap voor stap’

Hazard traint weer maar Zidane neemt geen risico’s: ‘Stap voor stap’

05-04-2021 12:00 Laatste update: 16:26
4

Eden Hazard is waarschijnlijk speelklaar voor de clash met Liverpool. Maandagochtend werkte hij de volledige groepstraining af bij Real Madrid. Zijn spierblessures zijn (voorlopig?) verleden tijd. 

Coach Zinedine Zidane koesterde zaterdag al de hoop dat hij Hazard kon inzetten in de Champions League. "We evalueren de situatie van Hazard. Ik hoop op hem te kunnen rekenen dinsdag in Liverpool."

Hazard maakt alvast een gretige indruk op de training van Real en kan onder meer voluit gaan in de rondo. Een opsteker voor de Rode Duivel, die zelfs even onzeker was voor het komende EK. Real heeft ervoor gekozen om geen operatie te laten uitvoeren en Hazard gewoon wat rust te geven. Voorlopig pakt dat goed uit.

Update: Eden Hazard is niet opgenomen in de selectie van Real Madrid. De Rode Duivel traint weer bij Real Madrid, maar coach Zinedine Zidane wil geen risico’s nemen. “Ik heb gepraat met Eden. Zijn terugkeer op het trainingsveld is zeker niet overhaast. We riskeren het nooit om een speler weer te laten trainen als hij nog niet volledig in orde is. Maar Eden moet rustig blijven. We doen alles stap voor stap”, zei de Fransman op een persconferentie.