Crystal Palace-coach over Batshuayi: “Scoren tegen Wit-Rusland is niet hetzelfde”

Crystal Palace-coach over Batshuayi: “Scoren tegen Wit-Rusland is niet hetzelfde”

04-04-2021 19:58 Laatste update: 20:00
1

Michy Batshuayi was tegen Wit-Rusland opnieuw goed voor een doelpunt bij de Rode Duivels. Maar bij zijn club Crystal Palace loopt het wat stroever. Hij moet er meestal genoegen nemen met een plaats op de bank en dat knaagt aan de spits.  

Na de wedstrijd tegen Wit-Rusland liet Batshuayi zich ontvallen dat hij het heel lastig heeft bij zijn club en hernieuwde energie heeft wanneer hij bij de Rode Duivels komt. Zijn coach bij Crystal Palace, Roy Hodgson was niet onder de indruk van die uitspraak. "Het is ook normaal. Elke speler die niet aan veel spelen toekomt bij zijn club en dan wel goed speelt bij zijn nationale ploeg, krijgt de vraag waarom het daar niet loopt", vertelde hij aan The Daily Mirror.

"Maar ik zou hem ook willen aanraden om voorzichtig te blijven. Tegen Wit-Rusland éé van de acht doelpunten scoren is niet hetzelfde als invallen tegen Everton straks en dan enkele doelpunten maken. Ik wil niets afdoen afdoen aan zijn prestatie maar de kwaliteit van de Belgische selectie tegenover die van Wit-Rusland is helemaal anders dan die tussen twee Premier League-ploegen", besloot Hodgson.