Italiaanse journalist over interesse AC Milan in Lokonga: ‘Lijst van 100 namen’

Italiaanse journalist over interesse AC Milan in Lokonga: ‘Lijst van 100 namen’

Gepubliceerd: zondag 4 april 2021 om 17:44zo 04-04-2021 om 17:44

Laatste update: maandag 5 april 2021 om 10:27ma 05-04-2021 om 10:27

AC Milan haalde met Alexis Saelemaekers al een speler weg bij RSC Anderlecht en zal komende zomer alweer aankloppen bij de Brusselaars. De inzet is Albert Sambi Lokonga, waar AC Milan helemaal van overtuigd is.

Eerder raakte al bekend dat AC Milan van plan is om Sambi Lokonga weg te lokken bij Anderlecht en het deze zomer een poging wil wagen om hem in huis te halen. Dat wordt ook bevestigd door de Italiaanse journalist Nicolo Schira, die weet dat AC Milan zelfs nog een stapje verder gaat.

De Italiaanse club huurt op dit moment ex-Zulte Waregemspeler Soualiho Meïte van Torino FC en kan de middenvelder ook definitief overnemen voor een som van rond de negen miljoen euro. AC Milan heeft echter besloten om dat niet te doen en vol in te zetten op de komst van Sambi Lokonga.

AC Milan kan het geld ook goed gebruiken, want de middenvelder moet naar verluidt zo'n 25 miljoen euro kosten.

Update: AC Milan speurt naar nieuw talent en de naam van Sambi Lokonga doet al een tijdje de ronde. Italiaanse journalist Fabrizio Romano heeft miljoenen volgers op sociale media en liet zich kort uit over de mogelijke interesse van de Milanezen in de Anderlecht-middenvelder: ‘Als ik elke speler moet opnoemen die AC Milan scout, dan komen we op een lijstje van 90/100 namen’, klinkt het.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws