Blessin (KVO) over afgekeurd doelpunt: “Ik kan dit niet accepteren”

Blessin (KVO) over afgekeurd doelpunt: “Ik kan dit niet accepteren”

04-04-2021 14:15
2

KV Oostende verspeelde zaterdag dure punten in de strijd om Play-Off 1. Hekkensluiter Waasland-Beveren klopte de Kustboys met 0-2. KVO zag wel een goal van Andrew Hjulsager worden uitgewist door de VAR. Onterecht volgens trainer Alexander Blessin. “Voor mij was het een duidelijk doelpunt”, zei hij na afloop van de match.  

Het leek erop dat KVO vlak voor de rust de aansluitingstreffer te pakken had, maar daar dacht de VAR dus anders over. Volgens Blessin was het trouwens niet de eerste keer dat zijn club werd benadeeld. “Het is nu de tweede wedstrijd op rij, ook in Moeskroen. Ik kan dit niet accepteren.” De goal tegen Moeskroen werd afgekeurd omwille van (al dan niet) buitenspel.

De coach begrijpt niet wat er allemaal gebeurt in het VAR-busje. “Als het geen goal is moet je een fout fluiten op Robbie D’Haese.” Al wil hij zich niet verstoppen achter dit voorval en beseft hij dat het gewoon niet goed genoeg was. “Ik probeer geen excuses te zoeken voor ons slecht spel, we verliezen deze wedstrijd en daar moeten we ons bij neerleggen.”  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s