Hij is al weken goed bezig, Martinez kan niet meer om hem heen

"Hij is al weken goed bezig, Martinez kan niet meer om hem heen"

04-04-2021 11:00
2

Roberto Martinez heeft een heel moeilijke opdracht voor het EK: welke 23 spelers mogen mee? Johan Boskamp geeft aan dat Leandro Trossard voor hem een zekerheid is. 

"Trossard is al weken goed bezig", kaart Boskamp aan bij Het Belang Van Limburg. "Ook bij Brighton maakt hij het verschil. Als hij dit niveau volhoudt, zit hij straks in de EK-selectie. Eigenlijk kan Martinez al niet meer om hem heen."

Martinez heeft sowieso een vervanger voor Eden Hazard nodig. "Ja, Hazard is weer aan het trainen en is van enorme klasse. Maar Eden is al twee jaar op de sukkel. Ik zie trouwens niet in waarom Trossardje en Eden niet allebei geselecteerd kunnen worden. Veel spelers zijn al verzekerd van een selectie. Verschillende jongens die Wit-Rusland wegtikten, zullen wel eens kunnen ontbreken op het EK."

De selectie is hoe dan ook niet makkelijk te voorspellen. "Ineens valt de naam van Marouane Fellaini weer overal. Dat zal met de blessure van Witsel te maken hebben, zeker? Nou, Martinez luistert niet naar de buitenwereld. Hij heeft duidelijk een eigen manier van werken en dat vind ik nu net het leukste aan hem: hij luistert naar niemand."