Inter beleeft de perfecte zaterdag met dank aan scorende Lukaku

Inter beleeft de perfecte zaterdag met dank aan scorende Lukaku

Gepubliceerd: zaterdag 3 april 2021 om 22:39za 03-04-2021 om 22:39

Laatste update: zaterdag 3 april 2021 om 22:44za 03-04-2021 om 22:44

Inter is zaterdag weer een stap dichter bij de titel gekomen in de Serie A. Dankzij Romelu Lukaku won het met 0-1 bij Bologna. Terwijl achtervolgers AC Milan en Juventus met de punten morsten eerder op de dag.

Na iets meer dan een halfuur spelen kreeg Lukaku pas zijn eerste kans van de match. De Rode Duivel zag zijn kopbal gekeerd worden, maar in de herneming kon Lukaku toestaan. De aanvaller bleef rustig en tikte zijn twintigste treffer van het seizoen tegen de netten.

Bologna - Inter kende daarna nog weinig hoogtepunten, maar de bezoekers sleepten de overwinning wel binnen. Zo komt de titel weer een stap dichterbij voor de Nerazzurri. 

Inter ruikte de titel
Eerder op de dag kwam AC Milan met Alexis Saelemaekers thuis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Sampdoria. Juventus morste met punten in de derby tegen Torino. Op bezoek bij de buren bleef het steken op een 2-2 gelijkspel. Inter staat nu aan de leiding met 68 punten. Dat zijn er 8 meer dan AC Milan. Het speelde ook een match minder dan de nummer 2 in de stand.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws