Maes 'blij' met zege Waasland-Beveren: Werkte blijkbaar motiverend

Maes 'blij' met zege Waasland-Beveren: "Werkte blijkbaar motiverend"

Gepubliceerd: zaterdag 3 april 2021 om 22:03za 03-04-2021 om 22:03

STVV lijkt uit de degradatiezorgen. Zaterdag won het met 2-1 van KV Mechelen. Dat maakte van Peter Maes een tevreden man.

Waasland-Beveren ging eerder op zaterdag eerder verrassend met 0-2 winnen op het veld van KV Oostende. STVV voelde dus weer de hete adem van de Waaslanders in de nek. “Als je vooraf hoort dat Waasland-Beveren wint, is het belangrijk om de focus op deze wedstrijd te houden. Maar blijkbaar kan dat ook heel motiverend werken”, stelde Maes bij Sporza.

Maes was blij met wat hij van zijn mannen zag. “Ik denk dat we met een heel groot hart hebben gespeeld in voor STVV onzekere tijden. We hadden nog 3 punten nodig om ons vooropgestelde doel van 35 punten te behalen. Die hebben we nu, maar je weet nooit wat de uitslagen morgen zullen zijn."

Na 31 speeldagen telt STVV 35 punten. Dat zijn er 6 meer dan Cercle Brugge, dat voorlaatste in de stand staat. Rode lantaarn Waasland-Beveren telt 28 punten. Op de volgende speeldag trekken de Kanaries naar Waasland-Beveren. STVV speelt daarna de derby in Genk en op de slotspeeldag ontvangt het Anderlecht. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet STVV nog vrezen voor degradatie?

(78 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws