Blessin spaart spelers KV Oostende niet na verlies: Kan ik niet aanvaarden

Blessin spaart spelers KV Oostende niet na verlies: "Kan ik niet aanvaarden"

03-04-2021 20:01
3

Play-Off 1 halen wordt plots weer wat moeilijker voor KV Oostende. De kustploeg leek er niet meer naast te grijpen, maar ging zaterdag verrassend onderuit tegen Waasland-Beveren (0-2). Absoluut niet naar de zin van trainer Alexander Blessin.

Na de partij spaarde hij zijn eigen ploeg ook niet. "Op de eerste tien minuten na hebben we vandaag niet ons ware gelaat getoond. De jongens dachten dat het wel vanzelf zou lopen en dat kan ik niet aanvaarden", klonk het bij Sporza.

"We wisten dat Waasland-Beveren met de rug tegen de muur stond en dus alles zou geven. Dat hebben ze ook getoond en zo zijn ze terug in de wedstrijd gekomen. Wij waren niet alert en gretig genoeg en liepen te veel met de bal", aldus Blessin.

KVO kreeg het er ook niet makkelijker op na twee rode kaarten, maar Blessin zag toen plots verbetering. "Ik had het gevoel dat we op het einde met 8 veldspelers meer gaven dan met 10. Ik hoop dat we ons volgende week herpakken met meer energie en de focus op ons spel", aldus de trainer.