Breaking news

Manchester City verovert zevende landstitel door verlies Manchester United

Club Brugge haalde nieuw goudhaantje met hulp van... Vargas: Hij was heel lovend

Club Brugge haalde nieuw goudhaantje met hulp van... Vargas: "Hij was heel lovend"

Gepubliceerd: zaterdag 3 april 2021 om 19:14za 03-04-2021 om 19:14

Club Brugge haalde met Daniel Perez mogelijk een nieuw goudhaantje in huis. De Venezolaan werd gehaald voor Club NXT, maar zit inmiddels al in de A-kern. Dat hij überhaupt voor Club Brugge koos is deels te danken aan... Ronald Vargas.

Vargas mag dan niet geliefd zijn bij de fans van Club Brugge, toch is de Venezolaan de goede momenten bij Blauw-Zwart niet vergeten. Dat heeft ook geholpen met de komst van Perez naar Club Brugge.

"Ik sprak op Instagram Ronald Vargas aan", onthult Perez in Het Laatste Nieuws. "Hij kende mijn naam uit de Venezolaanse competitie en was lovend over deze club. Nu spelen we vaak FIFA tegen elkaar", lacht Perez.

Pro en contra
Daarmee won Club Brugge onder andere de strijd met Atalanta, dat ook interesse toonde in Perez. "Sinds mijn vijftiende schrijft mijn vader alle pro's en contra's van de keuzes die we moeten maken in een boekje. Dat was nu zo met Atalanta Bergamo... en dus Club Brugge."

"Wat er in de 'pro' kolom van Club stond? A lot", lacht Perez. "Op het trainingscomplex was ik meteen verliefd. En dat hun B-ploeg in tweede klasse uitkomt, was misschien wel het grootste pluspunt. Minuten maken bij een Europese club op het tweede niveau? Not bad", aldus Perez.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws