9! KVO-spelers verliezen kostbare punten tegen Waasland-Beveren

03-04-2021 18:27 Laatste update: 18:32
22

Zaterdagnamiddag speelden Waasland-Beveren en KV Oostende tegen elkaar. Voor beide ploegen stond er heel wat op het spel. Zo hadden de Waaslanders dringend punten nodig in de strijd om het behoud. KVO deed op zijn beurt dan weer nog volop mee voor Play-Off 1. Waasland-Beveren won uiteindelijk met 0-2.

Duur puntenverlies dus voor KV Oostende in de strijd om een Play-Off 1 ticket. Waasland-Beveren daarentegen doet dan weer een uitstekende zaak in de strijd om het behoud. Het was Daniel Sinani die in minuut 23 de bezoekers op voorsprong bracht. Sinani was op het kwartier de geblesseerde Aboubakary Koita komen vervangen.

In minuut 41 verdubbelde Michael Frey de score. In de toegevoegde tijd van de eerste helft leek diezelfde Frey op weg naar de 0-3, tot hij werd neergetrokken door Frederik Jäkel. Die kwam ervan af met een gele kaart. Uitstel van executie bleek achteraf. Want in minuut 76 pakte Jäkel zijn tweede gele kaart van de wedstrijd. KVO eindigde de wedstrijd uiteindelijk met negen nadat een gefrustreerde Makhtar Gueye in minuut 90 nog rood pakte.