Einde verhaal voor Hazard bij Cercle? Een signaal voor de spelersgroep

Einde verhaal voor Hazard bij Cercle? "Een signaal voor de spelersgroep"

03-04-2021 11:00
6

Voor Kylian Hazard lijkt het stilaan einde verhaal te zijn bij Cercle Brugge. De middenvelder werd omwille van professioneel gedrag aan de kant gezet. Een terugkeer naar de A-kern lijkt er dit seizoen ook niet meer in te zitten.

"Niemand kan zich boven de groep zetten, iedereen moet de juiste mentaliteit tonen, en zich op en top professioneel inzetten ten voordele van zijn persoonlijke ontwikkeling binnen Cercle", zegt Cercle-voorzitter Vincent Goemaere in Krant van West-Vlaanderen.

Al had Goemaere Hazard liever in de A-kern gezien. "Uiteraard vind ik het jammer om Kylian aan de kant te zien staan, dat is zo voor elke speler die het vertrouwen van de technische staf verliest. Iedereen verdient kansen, dat is net ook ons project", geeft Goemaere aan.

Toch beseft Goemaere dat Hazard een sanctie verdiende. "Je verwacht van ervaren spelers zoals Kylian dat net zij het juiste voorbeeld geven en blijven werken in functie van Cercle. In die zin moeten we eerlijk blijven met de spelersgroep en hen het juiste signaal geven", klinkt het.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie