KV Oostende kan sterkhouders zien vertrekken: Dan staan hun vervangers klaar

KV Oostende kan sterkhouders zien vertrekken: "Dan staan hun vervangers klaar"

03-04-2021 07:15 Laatste update: 08:16
2

KV Oostende is op drie speeldagen van het einde nog steeds in de running voor Play-Off 1. Met een beperkt budget doen de Kustboys vele monden openvallen met hun gegenpressing onder Alexander Blessin. Al vreest CEO Gauthier Ganaye geen leegloop op het einde van het seizoen.

De interesse in Oostende-spelers is alvast groot. Zo zijn vooral Fashion Sakala (Antwerp), Jelle Bataille (Antwerp en Gent), Arthur Theate (Engelse interesse) en Andrew Hjulsager gegeerd op de transfermarkt. "Het wordt geen nieuwe 'chantier', geen nieuwe bouwwerf. De leegloop was voor ons trouwens een opportuniteit, veel meer dan een probleem. Zo konden we doen wat we wilden. Schrik hebben we niet", aldus de Franse CEO van KVO in Het Laatste Nieuws.

Dat betekent echter niet dat Oostende voor die spelers een transfer zal tegenhouden. "Als er iemand vertrekt, dan staat zijn vervanger klaar. Het is een win-winsituatie. Als iemand gaat, betekent dit dat we een goed bod hebben geaccepteerd. Als die speler blijft, dan hebben we er een goeie speler bij", besluit Ganaye.