Antwerp dreigt belangrijke pion te missen tegen Anderlecht: Nog een vraagteken

Antwerp dreigt belangrijke pion te missen tegen Anderlecht: "Nog een vraagteken"

Gepubliceerd: vrijdag 2 april 2021 om 22:30vr 02-04-2021 om 22:30

Frank Vercauteren ziet heel wat jongens bij Royal Antwerp FC stelselmatig terugkeren in de wedstrijdkern. Zo kan de trainer van Antwerp tegen RSC Anderlecht rekenen op een sterke selectie. Al zijn er wel vragen over Martin Hongla.

Op zijn persconferentie gaf Vercauteren namelijk aan dat Hongla nog steeds niet terug is van zijn interlandverplichtingen met Kameroen. "Ik had een afspraak met hem om 10 uur, maar om 9.50 uur belde hij mij om te zeggen dat hij er niet geraakte", citeerde Het Nieuwsblad de trainer.

"Hij zat nog in Parijs en moest de trein nog nemen. Dat is helaas niks nieuw. Als spelers terugkeren van interlands, weet je dat zulke dingen kunnen gebeuren. Hongla is dus nog een vraagteken", gaf Vercauteren aan.

Een flinke aderlating voor Antwerp, dat dit seizoen al hevig rekende op Hongla. De 23-jarige middenvelder is momenteel één van de uitblinkers bij The Great Old en was nog één van de beste mannen op het veld in de sterke prestatie tegen Club Brugge van voor de interlandbreak.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws