'Raiola laat naam De Ligt vallen in gesprekken met FC Barcelona over Haaland'

'Raiola laat naam De Ligt vallen in gesprekken met FC Barcelona over Haaland'

02-04-2021 23:30
9

De naam van Matthijs de Ligt is gevallen in de gesprekken tussen Mino Raiola en FC Barcelona. De 53-jarige zaakwaarnemer uit Haarlem was in Barcelona om over de toekomst van Borussia Dortmund-spits Erling Haaland te praten, maar ook De Ligt kwam ter sprake.

Dat meldt het Spaanse televisieprogramma El Chiringuito. Spanje is in de ban van het nieuws rond Haaland, Raiola en Barcelona. Raiola ging samen met de vader van Haaland in gesprek met Barcelona, om vervolgens ook bij Real Madrid op de koffie te gaan. Maar El Chiringuito verzekert dat er niet alleen gesproken is over Haaland, maar ook over De Ligt, die al eerder hoog op de lijst stond bij Barcelona en naar verluidt nog steeds staat.

"De band tussen Raiola en Barcelona is erg goed. Aan het einde van de gesprekken kwam een belangrijke naam ter sprake: die van De Ligt", zegt de verslaggever. "Hij is altijd al in beeld geweest bij Barcelona en is het oogappeltje van Ronald Koeman."

Volgens Italiaanse media ziet Juventus een verkoop van De Ligt niet zitten. Sterker nog, de club heeft zelfs plannen om hem aanvoerder te maken. Bovendien is het de vraag hoe Barcelona De Ligt denkt te kunnen gaan betalen. De club heeft amper bestedingsruimte.