Clement wil nog verbetering zien bij Vanaken, EK-selectie moet daarbij helpen

Clement wil nog verbetering zien bij Vanaken, EK-selectie moet daarbij helpen

02-04-2021 22:44
7

Club Brugge had de vorige interlandbreak met Simon Mignolet, Hans Vanaken, Brandon Mechele e Charles De Ketelaere vier internationals in de kern van de Rode Duivels. De eerste is zo goed als zeker van een plekje voor het EK. Voor de drie andere blijft het afwachten. Zal Hans Vanaken er wel bij zijn?

Op zijn persconferentie van vrijdag liet Club Brugge-trainer Philippe Clement zich uit over de mogelijke EK-kansen van Vanaken. "Hans heeft heel veel kwaliteiten in het spel, kan mensen laten scoren en scoort ook zelf altijd veel", gaf hij aan.

"Dit seizoen heeft hij het opnieuw al degelijk gedaan op dat gebied, maar ik wil hem nog hongerig zien om nóg meer doelpunten te maken", gaf de trainer van Club Brugge aan.

"Ik denk dat die statistieken ook belangrijk zullen zijn op het einde van de rit, wanneer de moeilijke knopen doorgehakt gaan moeten worden voor het EK. Dus ik reken erop dat hij hierdoor nog meer zin krijgt om voor ons nog veel goals te maken", hoopte hij voor een positief effect voor Club Brugge.