Tirpan wil graag bij Fortuna Sittard blijven: Ik heb niet alles in handen

Tirpan wil graag bij Fortuna Sittard blijven: "Ik heb niet alles in handen"

02-04-2021 19:15 Laatste update: 19:29

Mickael Tirpan verliet vorig jaar Sporting Lokeren voor een avontuur in Turkije, waar hij voor Kasimpasa uitkwam. Ondanks de interesse van onder andere Galatasaray koos de flankverdediger voor Fortuna Sittard, waar de huurling ook volgend seizoen hoopt actief te blijven.

Vanwege gezondheidsproblemen bij zijn echtgenote koos Tirpan er afgelopen winter voor om dichterbij huis te komen voetballen. "Ik heb hier al een paar keer uitgesproken dat ik heel graag wil blijven, maar ik heb niet alles in handen natuurlijk", vertelt onze landgenoot in Het Laatste Nieuws. "Fortuna en ik mogen dan wel tevreden zijn over de samenwerking, uiteindelijk moet het nog tot een akkoord komen op clubniveau."

"Of Kasimpasa zal meewerken aan een transfer? Afgelopen zomer wilden ze me nog niet laten vertrekken, maar deze winter wilde ik absoluut terugkeren om dichter bij mijn gezin te zijn. Uiteindelijk werkte de club wel mee nu en hopelijk doet ze dat komende zomer ook", besluit Tirpan, die in ons land voor Lokeren, AS Eupen en Moeskroen speelde.