'Inter krijgt concurrentie van AS Roma voor transfer van 25 miljoen euro'

'Inter krijgt concurrentie van AS Roma voor transfer van 25 miljoen euro'

02-04-2021 14:25
3

De geruchten rondom AZ-aanvoerder Teun Koopmeiners blijven toenemen. De middenvelder zou in de belangstelling staan van 'meerdere Europese clubs', waaronder Internazionale. La Gazzetta dello Sport voegt nu ook AS Roma toe aan het lijstje geïnteresseerde clubs.

Vertegenwoordigers van Koopmeiners zouden donderdag in Rome zijn geweest om het met de clubleiding van Roma te hebben over een mogelijke transfer. Het contract van Koopmeiners loopt in de zomer van 2023 af en de roze sportkrant uit Italië verwacht dat AZ een bedrag tussen de 20 en 25 miljoen euro gaat vragen.

Donderdag werd de zaakwaarnemer van Koopmeiners, Bart Baving, 'gequote' door FCInternews. "Hij staat op het lijstje van diverse clubs en Inter is één van die clubs. Ik heb echter nog niet met de club gesproken en het is nog vroeg in het seizoen", zo tekende de fansite uit de mond van de zaakwaarnemer van Koopmeiners op.

Naast Koopmeiners hoopt Roma zich aankomende zomer ook te versterken met Olivier Giroud. De spits staat echter lager op het lijstje van de club, die de aankoop van Koopmeiners belangrijker lijkt te vinden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie