Depoitre kan niet uitblinken bij KAA Gent: Last van kleine kwaaltjes

Depoitre kan niet uitblinken bij KAA Gent: "Last van kleine kwaaltjes"

02-04-2021 13:00
7

Laurent Depoitre (32) blinkt dit seizoen nog niet uit bij KAA Gent. Toch toont hij zich strijdbaar voor de clash met Standard. De aanvaller groeit stilaan naar zijn beste vorm toe. 

"Ik had telkens last van kleine kwaaltjes en dat verhinderde mij om mijn niveau te halen", geeft hij aan op de officiële website. "Blessures maken deel uit van het voetbal, maar het is nooit fijn. Je wilt het team helpen, maar moet vanop de zijlijn toekijken. Dat haat elke speler. Ik ben blij dat ik nu terug met plezier op het veld kan staan en mijn steentje kan bijdragen. Ik heb geen pijn meer, maar ben nog niet 100% fit. Daar werk ik aan, nu wil ik dit volhouden tot het einde van het seizoen."

In die laatste drie matchen moet Depoitre er staan. "Het seizoen kan er na drie matchen al opzitten, maar daar denk ik niet aan. Ik wil spelen en tonen dat Gent bij de eerste acht hoort te staan. Niemand in de groep wil denken aan een vervroegd einde. Ons ritme nu? Trainen, focussen en knokken. Na de drie matchen zullen we de rekening maken. We moeten een reeks neerzetten en in onszelf vertrouwen", besluit Depoitre.