Antwerp bevestigt slecht nieuws: 'Coopman wordt vrijdag geopereerd'

Antwerp bevestigt slecht nieuws: 'Coopman wordt vrijdag geopereerd'

02-04-2021 10:00
4

Het zit Sander Coopman absoluut niet mee bij Antwerp. Donderdag kwam het nieuws naar buiten dat hij opnieuw zijn kruisband heeft gescheurd. Antwerp bevestigt het nieuws en voegt toe dat Coopman vrijdagochtend al onder het mes gaat. 

'Tijdens een onschuldig duel op training kwam Sander ongelukkig neer', klinkt het in het bericht dat Antwerp deelt. 'Iedereen begreep onmiddellijk dat het ernstig was en de training werd gestaakt. Sander wordt op vrijdagochtend geopereerd door Professor Verdonk van het Orthocateam in het AZ Monica te Deurne, daarna volgt opnieuw een maandenlange revalidatie.'

Bij Antwerp heeft Coopman nog een contract tot de zomer van 2022. 'We hopen dat Sander wederom even gemotiveerd en hard zal werken om in het najaar terug fit op het oefenveld te staan! Wij wensen hem samen met de #OneRedFamily alvast veel steun en succes toe!', besluit Antwerp.

Coopman kwam twee jaar geleden over van KV Oostende, maar speelde mede door blessureleed nog maar tien wedstrijden voor Antwerp. Dit is opnieuw een flinke opdoffer voor de middenvelder.