Huurling wil bij KV Mechelen blijven: Volgende week gaan we praten

Huurling wil bij KV Mechelen blijven: "Volgende week gaan we praten"

Gepubliceerd: vrijdag 2 april 2021 om 08:30vr 02-04-2021 om 08:30

Ferdy Druijf was vorige week goed bij schot in de oefenpartij tegen Lierse. Hij maakte vier doelpunten in die 1-5. Druijf hoopt bij KV Mechelen te blijven, maar dat is lang niet zeker. 

Druijf wilde bij KV Mechelen een basisplaats veroveren. "Dat is nog niet echt gelukt, hè. Ik zit een beetje in hetzelfde schuitje als bij AZ. Daarvan baal ik. Ik had op meer kansen gerekend. Met vier basisplaatsen is het moeilijk mijn kunnen te laten zien. Ik hoop op een kentering in de drie resterende duels", aldus Druijf bij Gazet Van Antwerpen.

Ondanks dat gebrek aan speelkansen wil Druijf toch blijven. "In principe zeg ik ja. KV Mechelen is een ambitieuze club, met een leuke spelersgroep. Máár ik wil week in week uit spelen. Dat is het allerbelangrijkste. En ook de clubs moeten het eens raken over de transfersom."

De aankoopoptie van Druijf zou ook vrij hoog liggen. "Klopt. Maar, ik kan niet in de portemonnee van Mechelen kijken. Sportief directeur Tom Caluwé kwam vorige week naar me toe. Volgende week gaan we praten, dan hoor ik het wel. Voorts weet ik evenveel als jullie."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws