Het zou een ontgoocheling zijn als we naast Play-Off 2 grijpen

"Het zou een ontgoocheling zijn als we naast Play-Off 2 grijpen"

01-04-2021 22:45

Joren Dom (31) is één van de spelers die deze week zijn contract verlengd zag worden bij Beerschot. De club lichtte een optie in zijn overeenkomst. Een opsteker voor Dom, ook al was het al een tijdje duidelijk dat Beerschot hem wilde houden. 

"Het was inderdaad al een paar weken duidelijk dat de optie automatisch gelicht ging worden", vertelt Dom bij Gazet Van Antwerpen. "En uiteraard doet dat veel deugd. Het is fijn om als dertiger wat zekerheid te hebben. Bovendien ben ik heel graag bij Beerschot, ik woon hier vlakbij en we hebben een heel sterke teamgeest."

Misschien sluit Dom zijn carrière zelfs af bij Beerschot. "Daar ben ik absoluut nog niet mee bezig. Veel zal afhangen van hoe ik me lichamelijk voel want ik wil nog zo lang mogelijk voetballen. En natuurlijk zal dat ook van de club afhangen. Misschien heeft Beerschot tegen dan sportief weer een stap vooruit gezet en wordt de concurrentie voor mij weer wat zwaarder. Dat is allemaal moeilijk in te schatten."

Zijn eerste doel is nu duidelijk: nog Play-Off 2 halen. "Eerlijk gezegd houden we met Play-Off 1 weinig rekening. Het zou waanzinnig zijn als dat nog zou lukken, maar Play-Off 2 lijkt ons realistischer. Het zou voor mezelf en heel de ploeg een ontgoocheling zijn als we naast dat ticket voor Play-Off 2 grijpen. Ik denk dat we toch nog minstens twee keer zullen moeten winnen. Ons programma is niet van de poes. Het zal niet gemakkelijk worden, maar we gaan ervoor", besluit Dom nog.