'Maes (STVV) maakt comeback en zit zaterdag in dug-out tegen KV Mechelen'

'Maes (STVV) maakt comeback en zit zaterdag in dug-out tegen KV Mechelen'

Gepubliceerd: woensdag 31 maart 2021 om 21:30wo 31-03-2021 om 21:30

Laatste update: woensdag 31 maart 2021 om 21:44wo 31-03-2021 om 21:44

Er valt goed nieuws te melden vanop Stayen. De Coronazorgen zijn er bijna achter de rug. STVV trainde woensdag bijna op volle sterkte na een reeks negatieve testen. Ook coach Peter Maes maakte zijn comeback en zit zaterdag gewoon in de dug-out voor de match tegen KV Mechelen.  

Toch blijft de club waakzaam, woensdag om 11 uur stond alweer de volgende testing op het programma. Dan kwam de delegatie van de Pro League opnieuw langs, zoals dat verplicht is drie dagen voor een wedstrijd. Zaterdag speelt STVV immers gastheer voor ex-Kanaries Wouter Vrancken en Rob Schoofs bij KV Mechelen.

Van de spelers ontbreken mogelijk alleen Jarne Steuckers en Tatsuya Ito, zij voelen zich nog te ziek. Verder blijft het afwachten hoe de groep fysiek zal reageren. “We zullen snel de afspraken weer moeten oppikken, de puntjes op de i zetten en bekijken hoe ver de jongens staan. Niet alleen de spelers die positief testten, ook zij die bleven doortrainen. Twee weken zonder hoofdcoach is altijd anders”, zei Maes in Het Belang van Limburg.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws