Drama voor Bayern: Lewandowski ligt er weken uit en mist cruciale maand

Drama voor Bayern: Lewandowski ligt er weken uit en mist cruciale maand

30-03-2021 18:15
1

Robert Lewandowski staat vier weken aan de kant met een knieblessure. Dat nieuws heeft Bayern München dinsdag gedeeld via de officiële kanalen. Dat betekent dat de Pool een aantal cruciale wedstrijden aan zich voorbij zal moeten laten gaan.

Der Rekordmeister speelt in april een paar ontzettend belangrijke duels, maar zal het daarin dus zonder zijn topschutter moeten stellen. Lewandowski, die op pad was met het nationale elftal van Polen, raakte in de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Andorra geblesseerd en reisde meteen terug naar Beieren. Daar is duidelijk geworden dat hij vier weken aan de kant staat.

Waarschijnlijk zal Paris Saint-Germain dit nieuws met blijdschap hebben gelezen. Bayern speelt in april twee keer tegen de Parijzenaars in het kader van de kwartfinale van de Champions League en Lewandowski kan de ploeg dus niet aan een plek bij de laatste vier helpen.

Daarnaast moet Der Rekordmeister het in de Bundesligakrakers tegen RB Leipzig en VfL Wolfsburg ook zonder de spits zien te rooien. Die wedstrijden zijn zeer belangrijk voor Bayern, omdat ze allebei uit worden gespeeld en die twee ploegen respectievelijk de nummer twee en drie van de ranglijst zijn. De voorsprong op Leipzig bedraagt nu vier punten, Die Wölfe staan tien punten achter.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie