Bale: Ik hoop dat we deze zomer tot een oplossing gaan komen

Bale: "Ik hoop dat we deze zomer tot een oplossing gaan komen"

30-03-2021 11:42
3

Over een aantal maanden loopt het huurcontract van Gareth Bale bij Tottenham af en keert de Welshman terug bij Real Madrid, de club waar hij ondanks zijn riante salaris en transfersom niet kan rekenen op speeltijd. De aanvaller hoopt dat er aankomende zomer een passende oplossing gevonden wordt voor zijn verdere loopbaan.

De 31-jarige Bale onderhoudt een zeer moeizame relatie met Real-trainer Zinedine Zidane en vertrok mede daarom op huurbasis naar Londen. Ook onder de aanhang van Real is Bale niet altijd even populair. "Contractueel gezien ben ik volgend seizoen weer speler van Real Madrid, ik moet na het huidige seizoen weer terug naar Real. Dat heb ik gezegd inderdaad, ik denk niet dat dat respectloos was tegenover iemand", vertelt de Welshman in gesprek met Marca.

Bale wil nog niet te ver in de toekomst kijken. "Nu ben ik op huurbasis een speler van Tottenham tot het einde van het seizoen. Dat is tot dusver het plan. De reden waarom ik vertrok was dat ik wedstrijden wilde spelen en weer van het spelletje wilde genieten", verklaart de aanvaller zijn tijdelijke overstap.

"In de zomer ga ik terug naar Madrid en zal ik met mijn zaakwaarnemer de plannen gaan bespreken. Ik wil blijven spelen, maar het gaat niet alleen om wat ik wil, er is ook een andere kant die een bepaald plan heeft. Ik hoop dat we deze zomer tot een oplossing komen", sluit Bale af.