'Napoli wil voormalig target van Club Brugge als vervanger van Koulibaly'

'Napoli wil voormalig target van Club Brugge als vervanger van Koulibaly'

29-03-2021 14:57
1

Marcos Senesi moet de opvolger van Kalidou Koulibaly bij Napoli worden. Laatstgenoemde is hard op weg om na dit seizoen een transfer te gaan maken en de Italianen bereiden zich voor op dat vertrek door alvast met Feyenoord te praten.

Om alvast voorbereid te zijn op het zeker lijkende vertrek van de voormalige speler van KRC Genk, heeft Napoli volgens La Gazzetta dello Sport nu al contact gezocht met de Rotterdammers over Senesi. De Argentijnse linkspoot moet de vervanger worden van Koulibaly, die met name door Liverpool wordt begeerd, en kan dan in de defensie van Napoli naast Kostas Manolas gaan spelen.

De roze sportkrant schrijft dat Senesi graag naar Napoli wil vertrekken omdat het hem geweldig lijkt om voor de club te spelen waar Diego Maradona, zijn grote idool, furore maakte. Over een transfersom rept La Gazzetta dit keer niet, maar eerder werd een bedrag van vijftien miljoen euro aangehaald. Dat zou volgens Italiaanse berichtgeving genoeg moeten zijn om Feyenoord te overtuigen.

Senesi, die in de zomer van 2019 overkwam van San Lorenzo en zes miljoen euro kostte, was dit seizoen in alle 27 competitiewedstrijden basisspeler voor Feyenoord. Hij wist ook al drie doelpunten te maken in de Eredivisie. Voor hij naar Feyenoord trok was Senesi ook een tijd in beeld bij Club Brugge