Snel vertrek van Martinez of toch niet? Bayat laat er zich over uit

Snel vertrek van Martinez of toch niet? Bayat laat er zich over uit

27-03-2021 22:30
4

Roberto Martinez heeft in zijn periode als bondscoach van de Rode Duivels indruk gemaakt en werd al meermaals gelinkt aan grote buitenlandse clubs. Ook de voorbije weken waren er weer geruchten over een vertrek van Martinez. Bij de KBVB vreest men echter niet.

Martinez zou samengezeten hebben met topmakelaar Pini Zahavi, wat de geruchten over een mogelijk vertrek weer heeft aangewakkerd. Dat zou voor alarmbellen moeten zorgen bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond, maar daar maken ze zich geen zorgen.

Zo is Bondsvoorzitter Mehdi Bayat duidelijk over de kansen dat Martinez na het EK vertrekt bij de Rode Duivels. "Bijna nul", klinkt het bij Sudpresse. "Of dat denk ik toch", wil hij het toch niet helemaal uitsluiten.

"Maar van één zaak ben ik daarentegen wel 101 procent zeker: nooit zal Roberto de Rode Duivels verlaten zonder het akkoord van de Belgische voetbalbond. Na het EK of later, in het midden van het seizoen. Daar durf ik mijn hand op verwedden, en ik zal niet verliezen", besluit Bayat.