Moet Hazard vrezen? 'Real Madrid wil Haaland en Mbappé'

Moet Hazard vrezen? 'Real Madrid wil Haaland en Mbappé'

27-03-2021 17:30
1

Kylian Mbappé en Erling Braut Håland maken momenteel grote sier. Het duo lijkt in de toekomst de nieuwe variant van 'de strijd' tussen Cristiano Ronaldo en Lionel Messi te worden. Volgens Mundo Deportivo heeft Real Madrid haar zinnen nu gezet op beide spelers.

Haast iedere club droomt om Mbappé of Haland in de rangen te hebben. Maar volgens de Spaanse bron droomt Real Madrid wel heel groot. Het zou zowel de Franse aanvaller van PSG willen strikken als de Noorse aanvaller van Borussia Dortmund.

Mbappé loopt stilaan uit contract
Dortmund plakte onlangs een prijskaartje van 180 miljoen euro op Haaland. Het contract van de Noor in Duitsland loopt nog tot medio 2024. Op hem wil Real Madrid nog een seizoen wachten. De situatie van Mbappé ligt iets anders. Hij ligt nog maar tot 2022 onder contract. Wil PSG nog iets vangen voor Mbappé dan moet het hem aankomende zomer verkopen.

Een terugkeer van Cristiano Ronaldo lijkt momenteel geen optie voor Real Madrid. De club wil immers haar geld anders besteden. Voor de komst van Mbappé en Haaland is er ook veel kapitaal nodig. Om extra geld in kas te krijgen lijkt een vertrek van Eden Hazard en/of Vinicius tot de mogelijkheden te behoren. Al is dat momenteel nog niet concreet.