Tsjechië-uitblinker Soucek voor Rode Duivels: “Vechten voor elkaar”

Tsjechië-uitblinker Soucek voor Rode Duivels: “Vechten voor elkaar”

27-03-2021 16:26
3

De Rode Duivels gaan op verplaatsing naar Tsjechië voor de tweede wedstrijd van de WK-kwalificatiecampagne. Tomas Soucek is een man die in de gaten moet worden gehouden. De middenvelder gaf een persconferentie.

Soucek scoorde tegen Estland een hattrick in een match waar Tsjechië vertrouwen opdeed. “Die goede match tegen Estland geeft wel vertrouwen”, citeert Het Nieuwsblad Soucek. “Dat zal ons helpen tegen België. Maar België heeft ook heel veel individuele kwaliteit en blijft favoriet.”

“Mertens, Tielemans, Lukaku, De Bruyne, ze zijn allemaal top. We zullen ze moeten opvangen als een team. We gaan vechten voor elkaar en hopelijk halen we daar ons voordeel uit. Winnen of zelfs maar scoren tegen België zou ons heel hard helpen om het WK in Qatar te bereiken.”

Tsjechië moet, net als de Rode Duivels, verschillende Bundesliga-spelers missen. “Covid maakt alles moeilijker. We hebben contact met de spelers die naar Tsjechië mochten reizen, maar het is natuurlijk jammer. Al zullen we ook zonder hen een goed team hebben."