'FC Barcelona troeft half Europa af en haalt 'nieuwe Ferran Torres' binnen'

'FC Barcelona troeft half Europa af en haalt 'nieuwe Ferran Torres' binnen'

Gepubliceerd: zaterdag 27 maart 2021 om 11:31za 27-03-2021 om 11:31

FC Barcelona is dicht bij het aantrekken van Fabio Blanco, een zeventienjarige speler van Valencia. De vleugelaanvaller loopt uit zijn contract in de sinaasappelstad en kan door Barcelona transfervrij worden opgepikt.

Dat meldt SPORT. Volgens de krant laat Barcelona er geen gras over groeien en staat de club op het punt om 'de nieuwe Ferran Tores', zoals SPORT hem noemt, binnen te halen. Half Europa zit achter de vleugelaanvaller aan, maar Barça lijkt de strijd te winnen.

Voor Valencia is het naderende vertrek van Blanco een harde klap. De club wilde dolgraag verlengen met een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding, maar lijkt mis te grijpen. Barcelona telt ondertussen zijn zegeningen. Niet alleen omdat Blanco een groot talent is, vooral omdat het een transfervrije deal betreft. Barcelona heeft nauwelijks bestedingsruimte en dus slaat de club twee vliegen in één klap.

Blanco speelt momenteel in Valencia U19, waar hij indruk maakt. Naar verluidt zaten ook de Manchester-clubs achter hem aan en is er ook belangstelling uit Duitsland. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws