Oproep Doku rond miserie Hazard krijgt steun: 'Alsof je dan stopt met mens zijn'

Oproep Doku rond miserie Hazard krijgt steun: 'Alsof je dan stopt met mens zijn'

27-03-2021 11:22
2

Het onheil blijft Eden Hazard maar achtervolgen. Sinds zijn overstap naar Real Madrid, nu bijna twee jaar geleden, is de monsteraankoop meer geblesseerd dan wedstrijdfit geweest. Dat levert hier en daar wel eens heftige reacties op.

Jérémy Doku sprong eerder deze week al in de bres voor zijn collega bij de Rode Duivels. De vleugelflitser van Stade Rennes liet verstaan dat hij de publieke opinie vaak te streng vindt. 'Steun Hazard, steek hem een hart onder de riem', was zijn boodschap. Doku krijgt nu bijval van Sport/Voetbalmagazine.

'Wel, Jérémy, dat hebben wij bij Sport/Voetbalmagazine al gedaan', klinkt het zelfs in de column 'De tuin van Eden'. 'Alleen merkten we, toen we onze actie lanceerden om filmpjes in te sturen om Hazard te steunen, ook dat daar uit bepaalde hoek op sociale media cynische reacties op kwamen.'

Lang niet iedereen zit dus in met het blessureleed van Hazard. 'Daarbij werd telkens gezinspeeld op het loon van Hazard. Alsof iemand die veel geld verdient geen problemen kan hebben. Alsof je dan stopt met 'mens zijn'', heeft S/VM ervaren.