Lang droomt openlijk van het échte Oranje: 'Het gaat nu pas echt beginnen'

Lang droomt openlijk van het échte Oranje: 'Het gaat nu pas echt beginnen'

27-03-2021 09:16

Noa Lang durft te dromen en hoopt na het huidige eindtoernooi met Jong Oranje op het EK met het échte Oranje. De vleugelspeler van Club Brugge is trots op zijn huidige carrière en stelt dat hij aan de vooravond staat van zijn hopelijk glansrijke loopbaan.

Zijn overstap van Ajax naar Club Brugge leverde de nodige commotie op. Lang wil hier niet meer al te veel woorden aan vuil maken. "Het is een prachtige stap die het straks makkelijker zal maken om in een topcompetitie overeind te blijven. Maar dat is voor later, hoor. Nu telt Brugge. En Jong Oranje", vertelt de aanvaller in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De 21-jarige Lang, die het zaterdagavond met Jong Oranje opneemt tegen Jong Duitsland, hoopt stiekem zelfs op nóg een extra eindronde aankomende zomer. "Waarom niet? Ik vind hier spelen nu mooier dan een eventuele invalbeurt bij het echte Oranje, maar dat neemt niet weg dat Oranje de droom blijft. Het gaat nu echt beginnen. Ik geloof in mezelf en denk dat het mogelijk is. Twee EK’s in een zomer, haha. Zou dat mooi zijn of niet?"