Verwachte elf Rode Duivels: geen Vermaelen, Meunier en T. Hazard tegen Tsjechië

Verwachte elf Rode Duivels: geen Vermaelen, Meunier en T. Hazard tegen Tsjechië

27-03-2021 07:00 Laatste update: 09:22
5

De Rode Duivels spelen zaterdagavond tegen Tsjechië de tweede WK-kwalificatiewedstrijd. Na de zege tegen Wales moet Roberto Martinez het in Praag wel met enkele andere namen doen. Zo zijn onder andere Thorgan Hazard en Thomas Vermaelen niet van de partij.

Na de 3-1 overwinning tegen Wales wil België ook in Tsjechië – dat afgelopen week met 2-6 won van Estland - de drie punten pakken, al moet er noodgedwongen geschoven worden met de startelf. Naast Hazard en Vermaelen ontbreken ook Yannick Carrasco en Thomas Meunier zaterdag in de Eden Aréna.

Verwachte opstelling België: Courtois, Alderweireld, Denayer, Vertonghen, Castagne, Dendoncker, Tielemans, Foket, De Bruyne, Mertens en R. Lukaku

Bij Tsjechië spelen niet zo veel bekende namen, al is Michael Krmencik – eigendom van Club Brugge – wel een bekend gezicht. De smaakmaker bij de Tsjechen is Tomáš Souček (West Ham United), die tegen Estland goed was voor een hattrick. Patrik Schik (Bayer Leverkusen) is er tegen onze Rode Duivels niet bij.

Verwachte opstelling Tsjechië: Vaclik, Coufal, Celustka, Zima, Mateju, Soucek, Pavelka, Provod, Masopust, Jankto en Krmencik