OFFICIEEL: Lokeren-Temse haalt 19-jarige middenvelder weg bij Anderlecht

OFFICIEEL: Lokeren-Temse haalt 19-jarige middenvelder weg bij Anderlecht

26-03-2021 19:00 Laatste update: 19:05

KSC Lokeren-Temse wil in 2e nationale meedingen naar promotie volgend seizoen. Die ambities zetten de Waaslanders kracht bij de komst van Bram Van Laere (19), die overkomt van de U21 van RSC Anderlecht.

Van Laere voetbalde in het verleden als jeugdspeler voor het toenmalige Sporting Lokeren, waarna hij zijn geluk beproefde bij Anderlecht. Nu slaagt Lokeren-Temse er zowaar in om de middenvelder/rechtsachter weg te plukken bij de beloften van paars-wit. Dat nieuws maakte de club zelf bekend via de officiële kanalen.

De 19-jarige Van Laere reageerde na zijn vertrek bij Anderlecht. "Vanzelfsprekend ben ik blij terug op Daknam te kunnen spelen, daar begon mijn voetbalverhaal uiteindelijk toch. Ik zou heel graag met de club een stapje hogerop willen zetten. Ik geef er de voorkeur aan om de link te zijn tussen verdediging en aanval, centraal op het middenveld leef ik me het liefste uit."

"Mijn eerste ambitie is natuurlijk me te integreren en speelminuten te verzamelen. Ik ken geen jongens persoonlijk, maar ik weet wel dat er talent zit in deze groep. Me in het eerste elftal werken zal dus al geen sinecure zijn, maar ik ga er natuurlijk wel volop voor", besluit de nieuwste aanwinst van Lokeren-Temse.