KV Kortrijk wint op Neerpede oefenwedstrijd van Anderlecht

26-03-2021 14:14 Laatste update: 14:24
21

KV Kortrijk heeft een oefenwedstrijd tegen RSC Anderlecht afgewerkt. De Kerels wonnen met 1-2 van paars-wit op Neerpede.

Anderlecht kwam na dertien minuten nochtans op voorsprong dankzij een penaltydoelpunt van Dauda. Vlak voor rust kwam Kortrijk echter langszij dankzij een mooie vrije trap van Hendrickx. In de tweede helft trok KV Kortrijk het laken helemaal naar zich toe.

Na een uur spelen was het Gueye die de 1-2 na een knappe combinatie kon binnenleggen. Dat was uiteindelijk ook de eindstand. Anderlecht kwam met enkele jongeren aan de aftrap, Lawrence, Mukairu en Dauda zorgden voor de ervaring.

Opstelling Anderlecht: Verbruggen, Debast (‘77 Ferrara), Leoni, Lawrence (46' Masscho), Mehssatou (‘77 Michiez), Arnstad, Ashimeru, Engwanda, Stroeykens, Dauda (‘46 De Wilde), Mukairu (46' Stassin)

Opstelling KV Kortrijk: Jakubech, Golubovic, Sainsbury (‘70 Bendianishvili), Derijck, Radovanovic (‘77 Maus), Ocansey (‘46 Chevalier), Hendrickx (46' Stojanovic), De Sart (‘77 Verkerken), Sissoko, Van den Bossche (‘70 Ritière), Gueye.