KV Mechelen walst over Lierse Kempenzonen, Druijf treft vier keer raak

26-03-2021 12:44
1

Vrijdag vonden Lierse Kempenzonen en KV Mechelen tijd om tegen elkaar te oefenen. De bezoekers haalden het met maar liefst 1-5. Het ruime verschil werd al in de eerste helft gemaakt. Ferdy Druijf was de man van de match met vier goals.

Vrancken gaf in de oefenmatch enkele jongens die de voorbije weken wat minder speelden, de kans om zichzelf te bewijzen. KV Mechelen kwam via Hairemans al snel op voorsprong. Na amper 5 minuten spelen lag de eerste bal tegen de touwen.

Druijf, Druijf en nog eens Druijf
20 minuten na de openingsgoal stond er al 0-4 op het scorebord. Druijf maakte voor Mechelen vier doelpunten. De 0-5 kwam vlak voor de pauze op naam van Hairemans te staan. Verder dan een tevergeefse penaltyclaim kwam de thuisploeg in de eerste helft niet.

In het begin van de tweede helft kon Lierse Kempenzonen dan toch iets terugdoen. Na 49 minuten scoorde Placca voor de thuisploeg. Verder dan de 1-5 kwam Lierse Kempenzonen uiteindelijk niet.