Rivaldo voorspelt Barça-nieuws: 'Messi ziet er sinds zijn komst gelukkiger uit'

Rivaldo voorspelt Barça-nieuws: 'Messi ziet er sinds zijn komst gelukkiger uit'

26-03-2021 12:20

Lionel Messi staat op het punt om een nieuw contract te tekenen bij FC Barcelona. Dat beweert Rivaldo, oud-speler van de Spaanse grootmacht, tegenover Betfair. Volgens de Braziliaan heeft Barça-president Joan Laporta de Argentijn weten te overtuigen van een langer verblijf in Camp Nou.

"Messi ziet er veel gelukkiger uit sinds de komst van Laporta, een president die hij goed kent", vertelt Rivaldo. "Om die reden begin ik steeds meer te geloven dat Messi een overeenkomst kan bereiken met het nieuwe bestuur en een nieuw contract gaat tekenen om nog een paar jaar bij de club te blijven."

Messi zit momenteel in zijn laatste contractjaar bij Barcelona. De aanvaller probeerde de club afgelopen zomer te verlaten middels een clausule in zijn contract. Dit ging uiteindelijk niet door, waardoor de superster genoodzaakt was om bij de Catalaanse club te blijven. Messi is inmiddels volledig opgeleefd en is van grote waarde voor het elftal van Ronald Koeman.

De achterstand van Barcelona op koploper Atlético Madrid bedraagt momenteel vier punten, waardoor het nog volop meedoet in de titelrace. Daarnaast wist Barcelona de bekerfinale te halen, waardoor het nog altijd mogelijk is om 'de dubbel' te winnen.