Krmencik in de basis tegen Rode Duivels? “Na Club Brugge wil hij zich bewijzen”

Krmencik in de basis tegen Rode Duivels? “Na Club Brugge wil hij zich bewijzen”

26-03-2021 08:28
9

Michael Krmencik kijkt niet met plezier terug naar zijn periode bij Club Brugge. Momenteel maakt hij op huurbasis het mooie weer bij het Griekse Paok waar het stukken beter loopt. Zijn zaakwaarnemer Daniel Smejkal gaf een interview aan Het Laatste Nieuws.

Krmencik denkt niet over de toekomst maar focust zich op de nationale ploeg. "Nu de dingen goed lopen, focust hij zich beter op zijn goals en zijn prestaties. Het gevoel is goed, en dat hoopt hij zaterdag en volgende week vast te houden bij de nationale ploeg.”

“De kans is reëel dat hij tegen België een basisplaats krijgt”, gaat Smejkal verder. “Natuurlijk wil hij zich bewijzen - dit kan voor hem een héél speciale match worden. Iedere internationale wedstrijd is belangrijk, maar hij lijkt me extra gebrand om het ongelijk van 'de Belgen' te bewijzen."

De kans is groot dat Krmencik in de basis start omdat vier Tsjechische internationals terug naar Duitsland moeten keren. Leverkusen-spits Patrik Schick Kaderabek (Hoffenheim), Darida (Hertha BSC) en Pavlenka (Werder Bremen) mogen niet spelen in Tsjechië.