'Na vertrek bij Club Brugge kan Touba verhuizen naar SS Lazio'

'Na vertrek bij Club Brugge kan Touba verhuizen naar SS Lazio'

24-03-2021 20:45
1

SS Lazio heeft in de zoektocht naar versterkingen voor de verdediging het oog laten vallen Ahmed Touba. De voormalige verdediger van Club Brugge staat op het lijstje van de Italianse club.

In Italië gaat het gerucht al langer dat Lazio in de Eredivisie nadrukkelijk scout voor nieuwe spelers. Op dit moment heeft versterking voor de achterhoede de hoogste prioriteit in het Stadio Olimpico en in die zoektocht is technisch directeur Igli Tare naar verluidt uitgekomen bij RKC Waalwijk.

Touba mag zich de belangstelling van Lazio verheugen, meldt Corriere dello Sport woensdag. De Belgische verdediger met Algerijnse roots verhuisde vorig jaar van Club Brugge naar RKC. Nu kan hij nog een stapje hogerop maken.

Lazio kent een moeizaam seizoen. De Romeinen haalden weliswaar de achtste finales van de Champions League, maar staan op dit moment zevende in de Serie A. Volgens technisch directeur Tare en trainer Simone Inzaghi ligt het probleem vooral achterin, waar sleutelspelers Luiz Felipe en Stefan Radu kampen met blessures.